Referenciák

Megbízói körünk

 

Ügyvédi irodánk tagjai az iroda alapítása óta állandó megbí­zottként működnek közre egy élelmiszeripari részvénytársaság jogi irodájának munkájában, ideértve a mindennapi működés során felmerülő jogi kérdések megbeszélését, a szakigaz­gatóságok szerződéseinek véleménye­zését és elkészítését, a mar­keting és kereskedelmi kommunikációs aktivitások előzetes jogi kontrollját, valamint a cég jogvitás ügyeiben a jogi képviselet ellátását is.

 

Állandó megbízás, illetve rendszeres jogi tanácsadói kapcsolat keretében dolgozunk továbbá egy nemzetközi dohányipari kon­szernnek és egy szintén külföldi tulajdonú, étrendkiegészítő­ket forgalmazó társaságnak. Ennek kapcsán a gazdasági reklám és a fogyasztóvédelmi szabályozás legérzékenyebb terüle­tein is jártas­ságot szereztünk.

 

 

Állandó megbízói körünkbe tartozik egy világhírű sportruházati cég, valamint egy szintén nemzetközi elismertségű felvonókat gyártó cég magyarországi leányvállalata is.

 

Rendsze­resen nyújtunk jogi tanácsot magyar kis- és közép­vállal­kozások, köztük több műszaki fejlesztéssel, mérnöki, illetve bizton­sági, biztonságtechnikai szolgáltatással foglalkozó cég számára.

 

A nonprofit szektorban is több alapítvány és nonprofit gazdasági társaság tartozik megbízói körünkbe, ezen felül pedig hazai és nemzetközi nonprofit ernyőszervezetek részére is végzünk jogi tanácsadói tevékenységet.

Versenyfelügyeleti eljárások

 

Ügyvédi irodánk egyik fő szakterülete a versenyjog. Állandó és eseti megbízás keretében is ellátjuk megbízóink képviseletét a Gazdasági Versenyhivatal által indított eljárásokban.

 

Védjegyügyek

 

Irodánk rendszeresen ellátja Megbízóink képviseletét a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál, védjegyek regisztrációja iránt indított eljárásokban.