top of page

Referenciák

Megbízói körünk

 

Ügyvédi irodánk tagjai az iroda alapítása óta állandó megbízottként működnek közre egy  élelmiszeripari részvénytársaság jogi irodájának munkájában, ideértve a mindennapi működés során felmerülő jogi kérdések megbeszélését, a szakigazgatóságok szerződéseinek véleményezését és elkészítését, a marketing és kereskedelmi kommunikációs aktivitások előzetes jogi kontrollját, valamint a cég jogvitás ügyeiben a jogi képviselet ellátását is.

 

Állandó megbízás, illetve rendszeres jogi tanácsadói kapcsolat keretében dolgozunk továbbá egy nemzetközi dohányipari konszernnek és egy szintén külföldi tulajdonú, étrendkiegészítő­ket forgalmazó társaságnak. Ennek kapcsán a gazdasági reklám és a fogyasztóvédelmi szabályozás legérzékenyebb területein is jártasságot szereztünk.

 

 

Állandó megbízói körünkbe tartozik egy világhírű sportruházati cég, valamint egy szintén nemzetközi elismertségű felvonókat gyártó cég magyarországi leányvállalata is.

 

Rendsze­resen nyújtunk jogi tanácsot magyar kis- és közép­vállal­kozások, köztük több műszaki fejlesztéssel, mérnöki, illetve bizton­sági, biztonságtechnikai szolgáltatással foglalkozó cég számára.

 

A nonprofit szektorban is több alapítvány és nonprofit gazdasági társaság tartozik megbízói körünkbe, ezen felül pedig hazai és nemzetközi nonprofit ernyőszervezetek részére is végzünk jogi tanácsadói tevékenységet.

Versenyfelügyeleti eljárások

 

Ügyvédi irodánk egyik fő szakterülete a versenyjog. Állandó és eseti megbízás keretében is ellátjuk megbízóink képviseletét a Gazdasági Versenyhivatal által indított eljárásokban.

Néhány olyan ügyben hozott versenytanácsi döntés, amelyben eljártunk, az alábbi link segítségével tekinthető meg: 

 

Védjegyügyek

 

Irodánk rendszeresen ellátja megbízói jogi képviseletét a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál, védjegyek regisztrációja iránt indított eljárásokban.

Az általunk regisztráltatott védjegyek az alábbi linken kereshetők, a „nevek” mezőbe javasoljuk az aradszky* keresőkifejezés beírását:

bottom of page