top of page
Zsolt diploma.jpg
2024. február 24.

Irodavezető ügyvédünk, dr. Aradszky Zsolt a Szegedi Tudományegyetemen átvette élelmiszerjogi szakjogász diplomáját, amely a bank- és értékpapírjogi, munkajogi, valamint adatvédelmi és adatbiztonsági jog mellett immár a negyedik posztgraduális képesítése. Szakmai előmeneteléhez ezúton is szívből gratulálunk!

2023. július 25.

Ügyvédi irodánk tárgyalójának felszereltsége a mai napon egy "okostelevízióval" gazdagodott, amelyet természetesen nem Netflix- és Disney-sorozatok nézésére tervezünk használni*, hanem üzleti megbeszélések, szerződéskötések alkalmával lesz lehetőség a dokumentumok tervezeteinek és prezentációknak a kivetítésére a segítségével.

 

*de csak mert nincs előfizetésünk :)

FB arc.jpg
2022. július 26.

Dr. Füredi Bálint ügyvéd kollégánk, irodánk tagja a mai napon átvette pénzügyi jogi szakjogász posztgraduális diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán. A sikeres szakdolgozat-védéshez és záróvizsgákhoz ezúton is szívből gratulálunk!

FB arc.jpg
2021. október 15.

Ügyvédi irodánk tagja, dr. Füredi Bálint ügyvéd a 2021/22-es tanévtől megkezdte posztgraduális tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar Deák Ferenc Intézetének pénzügyi jogi szakjogász képzésén. A szakjogászi diploma megszerzését követően kollégánk terve az ügyvédi iroda szolgáltatási körének a pénzügyi jogi szakterülettel való bővítése.

Bálint avatás.jpg
2020. szeptember 23.

Dr. Füredi Bálint kollégánk, ügyvédi irodánk korábbi ügyvédjelöltje letette ügyvédi esküjét a Budapesti Ügyvédi Kamaránál, így szakmai pályafutását immár ügyvédként, az Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda tagjaként folytatja. Szeretettel gratulálunk, és ügyvédi karrierjéhez sok sikert kívánunk!  

FB arc.jpg
2020. július 31.

Ügyvédi irodánk munkatársa, dr. Füredi Bálint az elérhető 15-ből 14 ponttal a jogi szakvizsga 3., utolsó fordulóját (büntetőjog, büntető eljárásjog és büntetés-végrehajtási jog) is sikerrel teljesítette. Szívből gratulálunk!

Established 2020_.jpg
2020. május 15.

Az Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda ma ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. Irodánk elmúlt két évtizedéről egy rövid ünnepi visszatekintést olvashatnak honlapunkon.

Aradszky & Képes Law Firm has turned 20 years old today. A brief commemorative summary on our first two decades can be read on our website.

FB arc.jpg
2020. február 5.

Ügyvédi irodánk munkatársa, dr. Füredi Bálint az elérhető legmagasabb pontszámmal (15/15) teljesítette a jogi szakvizsga első fordulóját (társasági jog, polgári jog, polgári perjog). 

AZS arc.jpg
2023. február 1.

Ügyvédi irodánk egyik alapító tagja, 
dr. Aradszky Zsolt megkezdte tanulmányait a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara, Mezőgazdasági Kara és Mérnöki Kara által közösen meghirdetett, Magyarországon újonnan akkreditált élelmiszerjogi szakjogász kétféléves szakirányú továbbképzési szakon.

Tanulmányaihoz sok sikert kívánunk!

új iroda.jpg
2022. március 28.

Ügyvédi irodánk 16 év után új címre költözik:

1027 Budapest, Bem József utca 5. 2/1.

A székhelyváltozásra vonatkozó határozatot 2022. április 1-jei hatállyal hoztuk meg, kamarai bejegyeztetése folyamatban van.

KGY arc.jpg
2020. október 1.

Dr. Képes György kollégánk, ügyvédi irodánk egyik alapító tagja egyetemi docensi kinevezést kapott az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Magyar Állam- és Jogtörténeti tanszékére.

CSN arc.jpg
2020. szeptember 14.

Ügyvédi irodánkhoz új munkatársként, ügyvédjelölti pozícióban csatlakozott dr. Csánk Norbert, aki idén végzett az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, és egyetemi tanulmányai mellett gyakornokként ügyvédi irodánkban és állandó megbízónk, a Dreher Sörgyárak Zrt. jogi irodáján is dolgozott.

FB arc.jpg
2020. május 29.

Nagy örömmel jelentjük, hogy dr. Füredi Bálint kollégánk a jogi szakvizsga 2. fordulóját (munkajog és társadalombiztosítási jog, alkotmányjog és közigazgatási jog, EU jog) is az elérhető maximális pontszámmal (15/15) abszolválta. 

Covid 19
2020. március 16.

Az Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda a járványhelyzetre tekintettel felfüggesztette hagyományos nyitvatartását. Munkatársaink a veszélyhelyzet fennálltáig otthonról, távoli eléréssel végzik munkájukat és látják el megbízásainkkal összefüggő feladataikat. A hagyományos postázás helyett elektronikus ügyintézésre álltunk át ügyfeleinkkel és más partnereinkkel való kapcsolattartás során is.

2020. január 15.

Ügyvédi irodánk alapító tagja és irodavezető ügyvédje, dr. Aradszky Zsolt kiváló minősítéssel szerezte meg az ELTE ÁJK Jogi Továbbképző Intézeténél az adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász képesítést, amely egyúttal az LLM fokozat viselésére is feljogosítja. Szakdolgozatát Munkahelyi adatkezelések címmel védte meg, konzulense dr. Osztopáni Krisztián ügyvéd, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság korábbi főosztályvezető-helyettese volt.

bottom of page