2020. január 15.

Ügyvédi irodánk alapító tagja és irodavezető ügyvédje, dr. Aradszky Zsolt kiváló minősítéssel szerezte meg az ELTE ÁJK Jogi Továbbképző Intézeténél az Adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász képesítést, amely egyúttal az LLM fokozat viselésére is feljogosítja. Szakdolgozatát Munkahelyi adatkezelések címmel védte meg, konzulense dr. Osztopáni Krisztián ügyvéd, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság korábbi főosztályvezető-helyettese volt.

2020. február 5.

Ügyvédi irodánk munkatársa, dr. Füredi Bálint az elérhető legmagasabb pontszámmal (15/15) teljesítette a jogi szakvizsga első fordulóját (társasági jog, polgári jog, polgári perjog). 

Ezt a honlapot az Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda, a Budapesti Ügyvédi Kamara által 0737. lajstromszámon bejegyzett ügyvédi iroda (adószáma: 18099270-2-41) tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. © 2015-2020 Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda.