2020. szeptember 23.

Dr. Füredi Bálint kollégánk, ügyvédi irodánk korábbi ügyvédjelöltje letette ügyvédi esküjét a Budapesti Ügyvédi Kamaránál, így szakmai pályafutását immár ügyvédként, az Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda tagjaként folytatja. Szeretettel gratulálunk, és ügyvédi karrierjéhez sok sikert kívánunk!  

2020. július 31.

Ügyvédi irodánk munkatársa, dr. Füredi Bálint az elérhető 15-ből 14 ponttal a jogi szakvizsga 3., utolsó fordulóját (büntetőjog, büntető eljárásjog és büntetés-végrehajtási jog) is sikerrel teljesítette. Szívből gratulálunk!

2020. május 15.

Az Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda ma ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. Irodánk elmúlt két évtizedéről egy rövid ünnepi visszatekintést olvashatnak honlapunkon.

Aradszky & Képes Law Firm has turned 20 years old today. A brief commemorative summary on our first two decades can be read on our website.

2020. február 5.

Ügyvédi irodánk munkatársa, dr. Füredi Bálint az elérhető legmagasabb pontszámmal (15/15) teljesítette a jogi szakvizsga első fordulóját (társasági jog, polgári jog, polgári perjog). 

2020. október 1.

Dr. Képes György kollégánk, ügyvédi irodánk egyik alapító tagja egyetemi docensi kinevezést kapott az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Magyar Állam- és Jogtörténeti tanszékére.

2020. szeptember 14.

Ügyvédi irodánkhoz új munkatársként, ügyvédjelölti pozícióban csatlakozott dr. Csánk Norbert, aki idén végzett az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, és egyetemi tanulmányai mellett gyakornokként ügyvédi irodánkban és állandó megbízónk, a Dreher Sörgyárak Zrt. jogi irodáján is dolgozott.

2020. május 29.

Nagy örömmel jelentjük, hogy dr. Füredi Bálint kollégánk a jogi szakvizsga 2. fordulóját (munkajog és társadalombiztosítási jog, alkotmányjog és közigazgatási jog, EU jog) is az elérhető maximális pontszámmal (15/15) abszolválta. 

2020. március 16.

Az Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda a járványhelyzetre tekintettel felfüggesztette hagyományos nyitvatartását. Munkatársaink a veszélyhelyzet fennálltáig otthonról, távoli eléréssel végzik munkájukat és látják el megbízásainkkal összefüggő feladataikat. A hagyományos postázás helyett elektronikus ügyintézésre álltunk át ügyfeleinkkel és más partnereinkkel való kapcsolattartás során is.

2020. január 15.

Ügyvédi irodánk alapító tagja és irodavezető ügyvédje, dr. Aradszky Zsolt kiváló minősítéssel szerezte meg az ELTE ÁJK Jogi Továbbképző Intézeténél az Adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász képesítést, amely egyúttal az LLM fokozat viselésére is feljogosítja. Szakdolgozatát Munkahelyi adatkezelések címmel védte meg, konzulense dr. Osztopáni Krisztián ügyvéd, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság korábbi főosztályvezető-helyettese volt.

Ezt a honlapot az Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda, a Budapesti Ügyvédi Kamara által 0737. lajstromszámon bejegyzett ügyvédi iroda (adószáma: 18099270-2-41) tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. © 2015-2020 Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda.