top of page

Hasznos linkek

Budapesti Ügyvédi Kamara

 

A Budapesti Ügyvédi Kamara hivatalos internetes oldalán a Budapesten működő ügyvédek adatai mellett az ügyvédséggel kapcsolatos hasznos információk is megtalálhatók.

Cégjegyzék

 

Az e-cégjegyzékben a Magyarországon bejegyzett cégek adatait ellenőrizhetjük, nem hiteles cégkivonatokat kérhetünk le ingyenesen, regisztráció szükségessége nélkül.

Kormányzati portál

 

A magyarorszag.hu kormányzati portál egyre bővülő e-ügyintézési szolgáltatásokkal áll az ügyfelek rendelkezésére, melyeknek egy része ügyfélkapus regisztráció nélkül is használható. Felhívjuk a figyelmet a rendkívül hasznos ingatlan- és gépjárműkereső funkcióra.

 

Versenyjogi megfelelés

 

A Gazdasági Versenyhivatal Versenykultúra Központjának weboldala, amely a versenyjog legfontosabb területeit és a versenyjogi megfelelés (compliance) szempontjából leglényegesebb tájékoztató anyagokat tartalmazza.

Szellemi alkotások kutatása

 

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának internetes kutatási szolgáltatása, melynek segítségével védjegyeket, földrajzi árujelzőket, szabadalmi és egyéb oltalomban részesített szellemi alkotásokat találhatunk meg.

Nonprofit tudástár

 

A Nonprofit Információs és Oktatási Központ által fenntartott nonprofit.hu oldal információs bázisa, amely a civil szervezetek működésével kapcsolatban felmerülő valamennyi lényeges kérdésben eligazítást nyújt.

bottom of page