Munkatársaink

Dr. Füredi Bálint
FB arc.jpg

Ügyvéd, az Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda tagja.

1992. február 8-án Berettyóújfaluban született. Az Arany János Gimnáziumban érettségizett 2010-ben. Egyetemi tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán végezte, ahol 2015-ben szerezte meg jogi diplomáját. Angol nyelven beszél és okiratokat szerkeszt.

Szakmai gyakorlatát a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon teljesítette. Egyetemi tanulmányainak befejezését követően egy ingatlanfejlesztő és -hasznosító cégcsoportnál helyezkedett el jogi előadóként, ahol szerződések véleményezése és a csoport általános jogi támogatása mellett közigazgatási hatósági, valamint (közigazgatási és polgári) peres eljárásokban is ellátta a társaság jogi képviseletét. 2017-ben ügyvédjelöltként csatlakozott az Aradszky és Képes Ügyvédi Irodához. A jogi szakvizsga írásbeli és szóbeli fordulóinak sikeres - kiváló eredménnyel történt - teljesítését követően 2020. szeptember 23-án a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja lett, ügyvédi irodánkban pedig ügyvédként, az Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda tagjaként folytatja pályafutását.

Kiemelt szakterületei közé tartoznak a közigazgatási hatósági ügyek és az ingatlanjog, emellett jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik a jogi személyekre vonatkozó - azon belül kiemelten a gazdasági társaságok - jogterületén, valamint a szerződések jogában, az adatvédelmi jog (GDPR) és a nonprofit szervezetek területén.

Hobbija a zenélés, sziklamászás és túrázás, érdeklődési köre emellett kiterjed a filmművészet és szépirodalom világára. Rendszeresen sportol, tagja a MAFC sportegyesület sziklamászó szakosztályának és a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetségnek.