top of page

Munkatársaink

Dr. Füredi Bálint
FB arc.jpg

Ügyvéd, az Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda tagja.

1992. február 8-án Berettyóújfaluban született. Az Arany János Gimnáziumban érettségizett 2010-ben. Egyetemi tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán végezte, ahol 2015-ben szerezte meg jogi diplomáját. Angol nyelven beszél és okiratokat szerkeszt.

Szakmai gyakorlatát a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon teljesítette. Egyetemi tanulmányainak befejezését követően egy ingatlanfejlesztő és -hasznosító cégcsoportnál helyezkedett el jogi előadóként, ahol szerződések véleményezése és a csoport általános jogi támogatása mellett közigazgatási hatósági, valamint (közigazgatási és polgári) peres eljárásokban is ellátta a társaság jogi képviseletét. 2017-ben ügyvédjelöltként csatlakozott az Aradszky és Képes Ügyvédi Irodához. A jogi szakvizsga írásbeli és szóbeli fordulóinak sikeres - kiváló eredménnyel történt - teljesítését követően 2020. szeptember 23-án a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja lett, ügyvédi irodánkban pedig ügyvédként, az Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda tagjaként folytatja pályafutását.

2022 júliusában pénzügyi jogi szakjogász posztgraduális diplomát szerzett, aminek köszönhetően az Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda szakmai profilja a gazdasági jog területén kiemelten fontos adójogi területtel bővült.

Szakterületei közé tartoznak továbbá a közigazgatási hatósági ügyek és az ingatlanjog, emellett jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik a jogi személyekre vonatkozó - azon belül is kiemelten a gazdasági társaságok - jogterületén, valamint a szerződések jogában, az adatvédelmi jog (GDPR) és a nonprofit szervezetek területén.

Hobbija a zenélés, sziklamászás és túrázás, érdeklődési köre emellett kiterjed a filmművészet és szépirodalom világára. Rendszeresen sportol, tagja a MAFC sportegyesület sziklamászó szakosztályának és a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetségnek.
 

bottom of page