top of page

Munkatársaink

Dr. Csánk Norbert
CSN arc.jpg

Ügyvédjelölt, az Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda munkatársa.

 

1994. augusztus 24-én Budapesten született. Az Árpád Gimnáziumban érettségizett 2013-ban. Egyetemi tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végezte, ahol 2020-ban szerezte meg jogi diplomáját. Angol nyelven beszél és okiratokat szerkeszt, emellett német nyelven is beszél.

Szakmai gyakorlatát a 2016/17. tavaszi szemeszterben a Burai-Kovács Perlaki Stanka Szikla és Társai Ügyvédi Irodában, 2017. ősztől az Aradszky és Képes Ügyvédi Irodában teljesítette. Jogi gyakornokként dolgozott 2018 áprilisától novemberéig a Dreher Sörgyárak Zrt. Jogi Irodáján, ahol az adatvédelem, az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének (GDPR) való megfelelőség biztosítása volt fő feladatköre, dr. Aradszky Zsolt ügyvéd, a vállalat e terület irányításával megbízott jogi képviselője szakmai irányítása alatt. 2019 májusától 2020 februárjáig a CIB Bank Zrt.-nél, pénzmosás-megelőzési területen is dolgozott joggyakornokként. Az Aradszky és Képes Ügyvédi Irodához 2020. szeptember 14-ével csatlakozott, ügyvédjelölti munkakörben.

Közel egy évtizeden át versenyszerűen sportolt, vízilabdában utánpótlás országos bajnoki címet szerzett csapatával. Bár a versenysporttal egyetemi tanulmányai miatt fel kellett hagynia, a sport iránti szeretete megmaradt, így szívesen biciklizik és próbál ki új, főként vízi sportokat. A sportolás mellett hobbija a filmek világa és a filmezés (közreműködött filmek, reklámfilmek elkészítésében), továbbá érdeklődési körébe tartozik még a zenehallgatás és a történelem, valamint a társasjátékok is.

bottom of page