Munkatársaink

Dr. Füredi Bálint

Ügyvédjelölt, az Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda munkatársa.

 

1992. február 8-án Berettyóújfaluban született. Az Arany János Gimnáziumban érettségizett 2010-ben. Egyetemi tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán végezte, ahol 2015-ben szerezte meg jogi diplomáját. Angol nyelven beszél és okiratokat szerkeszt, emellett német nyelven is beszél.

Szakmai gyakorlatát a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon teljesítette. Egyetemi tanulmányainak befejezését követően egy ingatlanfejlesztő és -hasznosító cégcsoportnál helyezkedett el jogi előadóként, ahol szerződések véleményezése és a csoport általános jogi támogatása mellett közigazgatási hatósági, valamint (közigazgatási és polgári) peres eljárásokban is ellátta a társaság jogi képviseletét. 2017-ben, két év után csatlakozott az Aradszky és Képes Ügyvédi Irodához.

Kiemelt szakterületei közé tartoznak a közigazgatási hatósági ügyek és az ingatlanjog, emellett jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik a jogi személyekre vonatkozó - azon belül kiemelten a gazdasági társaságok - jogterületén, valamint a szerződések jogában.

Hobbija a zenélés, sziklamászás és túrázás, érdeklődési köre emellett kiterjed a filmművészet és szépirodalom világára. Rendszeresen sportol, tagja a MAFC sportegyesület sziklamászó szakosztályának és a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetségnek.
 

Ezt a honlapot az Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda, a Budapesti Ügyvédi Kamara által 0737. lajstromszámon bejegyzett ügyvédi iroda (adószáma: 18099270-2-41) tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. © 2015-2020 Aradszky és Képes Ügyvédi Iroda.